Nieuwspagina

Op deze pagina een aantal actualiteiten omtrent ons bedrijf en de camper branche.

Vanaf 3 januari is via het RDW mogelijk om een camper voor langere periode te schorsen, bijvoorbeeld 2 of 3 jaar.

«««««««««

Wel eens een bijzondere camper gezien? Eentje waar je met gemak een hele lange periode in kunt vertoeven. Waar je zelfs je auto naar binnen kunt rijden. Wij hebben deze prachtige combinatie staan, klik op de button hieronder voor meer informatie!

Carthago Wintertreffen 2019
Ieder jaar organiseert Carthago in februari een Wintertreffen. Hier komen erg veel Carthago rijders bijeen om te genieten van een aantal hele leuke dag
en.

Van 21 februari tot en met 24 februari 2019 vindt het Wintertreffen plaats in Krün bij wintercamping Tennessee!

Wilt u meer informatie over deze gezellige Carthago meeting in een prachtig Alpen gebied? klik dan op onderstaand button!

Goed om te weten
Vanaf zaterdag 22 december tot en met dinsdag 1 januari zijn wij gesloten!

Wij stellen graag aan u voor...

Dennis Meijer. Dennis is 41 jaar en woonachtig in Dronten. Sinds november is hij bij ons aan de slag als camper monteur. Hiervoor heeft hij gewerkt als bedrijfswagentechnicus. Dennis heeft erg veel zin in zijn nieuwe uitdaging bij Stijkel Campers!

De Keizers reizen

Met een camper kun je écht overal komen. Dat bewijst de familie Keizer met hun Carthago Chic C-Line al diverse keren. Zij hebben hun camper zelfs verscheept naar Canada/Amerika/Mexico en hebben daar een prachtige reis gemaakt met hun eigen camper.


Ook in 2019 gaan ze weer op pad, naar Marokko. Gelukkig voor ons delen zij al hun avonturen op hun blog. Nieuwsgierig? klik dan op onderstaande button en volg Co en Lia Keizer!

Een zeer populaire camper deze Adria Coral S 670 SL van 2014. In een nette staat met erg veel leuk opties en accessoires!

"HO-HO-HO Merry Christmas everyone"Carthago Chic C-Line XL 6.2 QB
de dikste C-Line ooit...